Boklanseringer av «Frostskrift»

«Frostskrift» heter den nye diktsamlingen til Truls Horvei. Lanseringsdato er 19. februar, og boken utgis på Kapabel forlag. Den tar pulsen på noen måneder i 2018, i overgangen mellom vinter og vår. Diktene handler om et langvarig forhold, om barnebarn, å oppleve at dagene blir mer trøblete og om døden. Dette er dikt å kjenne seg igjen i, en skrift for snørike døgn og yr løvetann.

– Tre år har gått sin min forrige bok kom ut, «Fars stemme». Jeg ser fram til å få lansert boken, å lese for folk og snakke om diktene mine. Jeg er nok personlig, særlig det å skrive om kjærlighet og å få barnebarn tar jeg fra egne erfaringer, sier Truls Horvei.

Her blir det boklanseringer:

Onsdag 19.2, kl. 19.00 i Haugesund folkebibliotek. Lise-Marte Vikse Kallåk står for bokbading og leser egne dikt. Bluesmusikerne Roald M. Holmstrøm og Totto Nilsen byr på musikk. Hva de spiller – ja, vent å se.

 

Torsdag 20.2, kl. 19.00 i Print og Ramme, Torbakken 11, Leirvik (i de tidligere lokalene til Kvist og Kvast). Lise-Marte Vikse Kallåk bokbader og leser dikt. Endre Olsen er aktuell med ny singel og står for det musikalske.

 

Onsdag 11. 3, kl. 19.00 i Bergen offentlige bibliotek, kafeen Amalies Hage.Bokbading ved Lise-Marte Vikse Kallåk. Musikk og sang ved Truls sine søsken, Anne Kristin Horvei og Helge Horvei.

 

Søndag 19. april, kl. 17.00 i Moster Amfi. Trioen Horvei, Hystad, Gjersviks Jazz og Poesi er tilbake i amfiet og framfører dikt fra «Frostskrift», pluss litt improvisasjon. Bokbading blir det også.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *